Zweedse kerstpuzzel

Leuke prijzen

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing van de puzzel uit de huidige Boodschappen doorgeven.

Zweedse kerstpuzzel

Daarmee maak je kans op de volgende prijs: 3x 3-daags hotelarrangement voor 2 personen t.w.v. €175,- in de Achterhoek.

Boetiek hotel BonAparte-Lochem is gelegen aan de voet van de Lochemse Berg te midden van eeuwenoude bossen van Gelderland. Het hotel biedt een ongedwongen sfeer in een natuurlijke rustige omgeving. Boetiek staat voor eigenzinnig en uniek! Het hotel beschikt over 38 sfeervol en compleet ingerichte hotelkamers.

Inbegrepen
• 2x overnachting inclusief uitgebreid Gelders ontbijtbuffet
• Op de 1e dag een heerlijk 3-gangen keuzediner
• Op de 2e dag een heerlijk 4-gangen keuzediner
• 1x borrelgarnituur in de bar vanaf 20.30 uur
• Gebruik binnenzwembad, sauna, solarium en gym
• Gratis fiets- en wandelroutes
• Gratis WiFi & parkeren

Niet gewonnen?
Boodschappen-lezers kunnen bovenstaand arrangement met voordeel boeken voor slechts € 99,- p.p. Bij aankomst op vrijdag en zaterdag: € 109,- p.p. m.u.v. de eerste 2 weekenden van december en alle weekenden in januari, dan slechts € 99,- p.p.)

Behoor je tot de prijswinnaars dan ontvang je het boekingsbedrag uiteraard retour!

Meer informatie en reserveren
Kijk op www.goedverblijf.nl/boodschappen1217 of bel met Goedverblijf.nl op 085-4899019.

Geef de oplossingen voor 25 december door!

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.