Yakult

Yakult

Op missie voor jou

Onze missie is om iedereen te inspireren in welzijn en geluk. Want dat willen we uiteindelijk toch allemaal? Hiermee volgen we de filosofie van onze oprichter. Hij was ervan overtuigd dat  darmgezondheid onmisbaar is voor ons welzijn. Zijn visie staat nog steeds centraal bij alles wat we doen.

Koop Yakult en win* een wellness weekend of duizenden andere prijzen!

Het is onze missie dat jij je goed voelt en daarom hebben wij een actie waarbij je kans maakt op fijne prijzen. Van een heerlijk luxe wellness weekend voor twee personen op een mooie, inspirerende locatie tot één van onze duizenden andere relax prijzen. Wij hebben alles in huis om je eens lekker in de watten te leggen. Kijk hoe je mee kunt doen en geniet!

*Kies voor een 8 of 15 pak Yakult naar keuze en maak kans op een van onze prijzen.

Doe mee en win

Wow, 20 miljard bacteriën! Dat begint lekker.

Wedden dat jouw smaakpapillen net zo blij worden van Yakult als je darmen? Proef Yakult met een zijdezachte citrus- en vanillesmaak maar eens. En in ieder flesje zitten 20 miljard unieke en vertrouwde L. casei Shirota melkzuurbacteriën die levend aankomen in de darmen. Voor je het weet, begin je elke dag met zo`n Yakult geluksmomentje. Proost!

Ontdek onze Yakult producten

Ga jij mee op avontuur?

Duik met onze digitale interactieve video in de wereld van Yakult en maak samen met 20 miljard bacteriën een ontdekkingsreis door je buik. Wil je meer weten over bacteriën en waarom deze zo belangrijk voor ons zijn? Of ben je benieuwd hoe Yakult gemaakt wordt? Je bepaalt zelf jouw route. Hoe meer jij ontdekt, hoe meer punten je scoort! Hiermee maak je kans op een wellness-cheque van 200 euro. Reis je met ons mee?

Duik in de wereld van Yakult

Laat je verrassen met lekkere Yakult recepten

Yakult past goed bij gezond leven en daarom denken we graag met je mee over lekker en gevarieerd eten. Yakult is heerlijk om ‘zo’ te drinken én superlekker in smoothies, salades en mocktails. Benieuwd wat er allemaal kan met Yakult Original, Yakult Light of Yakult Plus? Probeer eens onze verrassende recepten!

Wake-up raspberry vitamins

Bekijk recept

Green power smoothie

Bekijk het recept

Early bird banana-berry

Bekijk het recept

Double orange happiness

Bekijk het recept