Geniet van de heerlijkste pizza uit het vriesvak

Geniet van de heerlijkste pizza uit het vriesvak

Ontdek de variatie van Original Wagner Pizza

Traditie, innovatie en de allerhoogste kwaliteit zit in het hart van Wagner. Van pizza tot mini pizza´s: bij ons bakken alle ca. 1800 medewerkers dagelijks aan talrijke lekkere pizza varianten. Ons assortiment reikt van de krokant dunne Sensazione pizza tot de dikkere bodem van onze BIG CITY Pizza die je meeneemt langs alle metropolen van de wereld. Ook de mini pizza’s zoals de Piccolinis behoren tot ons assortiment en worden met liefde dagelijks gemaakt.

Gewoon: eenmaal Wagner – altijd Wagner
Ontdek op deze pagina onze heerlijke producten:

Original Wagner Piccolinis

Onze Piccolinis zijn dan wel mini pizza´s, maar tóch met een geweldige smaak: belegd met speciaal geselecteerde, smaakvolle ingrediënten op een knapperige mini bodem. Ideaal voor bij de borrel, tussendoor als snack of als kleine maaltijd: wanneer je ook zin hebt in pizza – onze kleintjes zijn gemakkelijk te delen en kunnen zo uit de hand worden gegeten.

Meer over Piccolinis

Original Wagner BIG CITY

Bij Wagner houden we ervan om steeds weer iets nieuws te ontdekken: nieuwe steden, nieuwe mensen en nieuwe smaken. De inspiratie van onze pizzabakkers voor deze pizza’s? De flair, uitstraling en typische gerechten uit de metropolen van over de hele wereld. Het resultaat: een verfijnd en verfrissend pizzabeleg voor onze pizza´s met dikke bodem, die van binnen luchtig en van buiten knapperig zijn. Zo is elk type BIG City Pizza een pure ontdekkingsreis over de wereld – telkens weer uniek, telkens weer verassend en altijd overheerlijk! BIG CITY eten – BIG CITY beleven.

Meer over BIG CITY

Original Wagner Sensazione

Onze Sensazione pizza heeft een specifieke combinatie van ingrediënten en een unieke knapperige en luchtige bodem dat speciaal is verfijnd met 24 uur gerijpte zuurdesem en extra olijfolie van de eerste persing. Dat maakt de Sensazione een bijzondere pizza. Ontdek deze heerlijke pizza met verschillende smaken zoals Speciale met echte gekookte ham en champignons.

Meer over Sensazione

Een Italiaanse pizza beleving... thuis!

BELLA NAPOLI is geïnspireerd op de liefde die onze oprichter Ernst Wagner had voor Italiaanse pizza, aangewakkerd door zijn reizen naar Italië. Deze pizza heeft alles wat je van een echte pizza uit de pizzeria verwacht; echt Italiaans pizza deeg, kort en extra heet op steen gebakken en een heerlijk dunne bodem met een luchtige knapperige deegrand. En natuurlijk in pizzeria formaat, belegd met heerlijke hoogwaardige toppigs, écht genieten!

In tegenstelling tot de standaardpizza bestaat de luchtige en knapperige bodem van de Wagner Bella Pinsa uit een mengsel van tarwe- en rijstmeel dat lange tijd rust. Door de eenvoudige bereiding is de heerlijke deegspecialiteit in een handomdraai klaar.

Meer over Bella Napoli/Bella Pinsa