Verse oogst

Verse oogst

Gezond & vers

Met verse ingrediënten kun je heerlijke recepten maken, die ook nog eens passen bij een gezonde levensstijl. Deze maand verschuift het binnen genieten van eten steeds meer naar buiten. Lekker borrelen in de tuin, of vul eens een grote picknickmand en ga eropuit! Deze Boodschappen Magazine staat bomvol verse gerechten met producten uit het seizoen!

Verse oogst

Het is veel lekkerder om te koken met verse producten van het seizoen! Wat dacht je bijvoorbeeld van de aardbei? Zijn bijnaam zomerkoninkje verdient de aardbei écht! In de zomermaanden is deze vrucht lekker zoet, sappig en geliefd bij jong en oud. Daarom zijn aardbeien nu perfect om mee te experimenteren, in zoete én hartige gerechten.

Wereldsalades

Over de hele wereld worden er salades gegeten. Geen wonder, want salades zijn vers, veelzijdig en werelds lekker! Ontdek alle wereldsalades met hier en daar een trendy twist. Bovendien neem je zo’n maaltijdsalade makkelijk mee naar het werk of naar school, handig!

Alle salade recepten

Picknicken: een mand vol

Vul een mand of tas met dit lekkers, kleedje mee en gaan! Want wat ons betreft is dit de perfecte maand voor een feestelijke picknick. Want met een goede voorbereiding zit jij straks zorgeloos te genieten van de beste picknick ever. Laat maar komen die zomer!

Alle picknick recepten

Tijd voor taart

Er komt deze maand zo veel vers fruit van het land en van de bomen. Daarom gaan we er heerlijk mee bakken! Niet superlicht, maar wel superlekker is dit fruitige zomergebak.

Alle taartrecepten