Verrassend voorjaar

Verrassend voorjaar

Smaakmakende gerechten uit de fusion keuken

De lente hangt in de lucht! Een doordeweekse maaltijd hoeft echt niet saai te zijn, dat bewijzen de recepten uit de fusion keuken dubbel en dwars. Kook deze maand ook eens met aubergine, bloemkool en paprika: vertrouwde groenten die je ook anders kunt klaarmaken. Verder in dit magazine: de lekkerste recepten voor Pasen, feestelijke taarten en zelfgemaakte smaakmakers. Bekijk het magazine hier.

De lekkerste Paasrecepten

Ga je dit jaar voor een paasontbijt of een paasbrunch? Of maak je er liever een ongedwongen paasborrel van? Een high tea of paasdiner kan natuurlijk ook. Of ga gezellig gourmetten. Sla genoeg lekkers in en leef je uit in de keuken. Wat je ook gaat doen, met onze handige tips, originele ideeën en makkelijke paasrecepten maak je er zonder moeite een geweldig feest van.

Alle Paasrecepten

Alles met aubergine

Van gevulde aubergine tot aubergine grillen: met dit bijzonder prachtige exemplaar kun je echt heel veel kanten op. Pak die onbekende groente eens wat vaker uit het schap. Van gevulde tot gegrilde aubergine: met dit bijzondere exemplaar kun je echt heel veel kanten op.

Alle recepten met aubergine

Gezond met paprika

De paprika is zo’n groentesoort die je standaard in je koelkast moet hebben liggen, want je kunt hem bijna in ieder recept en gerecht wel verwerken! Deze groente is dus een echte culinaire kameleon en met al die verschillende kleuren ziet het er ook nog eens vrolijk uit op je bord.

Alle paprikarecepten

Altijd goed: bloemkool

Deze alleskunner is niet voor niets een van de meest gegeten groenten in Nederland. De bloemkool is altijd goed, in elk seizoen. (Her)ontdek die veelzijdige bloemkool en bekijk hier alle recepten met bloemkool.

Alle bloemkoolrecepten

De lekkerste taarten

Is er iets te vieren? Dan is het tijd voor taart! We bakken er niet zomaar eentje, maar mixen verschillende stijlen en smaken door elkaar tot er een heerlijke, verrassende taart ontstaat. Laat je inspireren door de lekkerste taart recepten.

Alle taartrecepten

Een ei hoort erbij

Een ei hoort er zeker bij, maar komende paasdagen verruilen we de gekookte eitjes voor heel speciale varianten. Heb je ooit een ei geraspt boven je toast of een wolken-eitje gemaakt? Er is genoeg leuks en lekkers om uit te proberen tijdens de (paas)brunch.

Alle ei-recepten