Vanavond zin in een Hollandse avond?

Geniet van de lekkere producten van Unox!

Al ruim 80 jaar is Unox onlosmakelijk verbonden aan de Hollandse keuken. Inmiddels zijn veel Nederlandse huishoudens fan van Unox producten en daar zijn we onwijs trots op! Naast onze iconische soepen, rookworsten en knaks, hebben we tegenwoordig ook een vegetarisch aanbod en meerdere lekkere snacks voor tussendoor.

Ontdek op deze pagina meer van onze producten, en wat je met al die producten kunt maken!

Unox Vegetarische Rookworst

Proef nu onze compleet vernieuwde vegetarische rookworst! Heerlijk als je een dagje geen vlees wilt eten. Want bij Unox vinden we dat iedereen van een voedzame stamppot moet kunnen genieten met een lekkere Unox worst. En wist je dat deze vegetarische rookworst een bron van eiwitten, ijzer en vitamine B12 is?

Proef nu de nieuwe vegetarische rookworst!

Unox Extra Rijkgevuld Paprika Tomaten Soep

Unox extra rijkgevuld paprika tomaten soep in zak is een heerlijke soep, bereid met extra veel duurzaam verbouwde tomaten, paprika, linzen en kidneybonen. Tip: eet een stokbroodje erbij en je hebt een complete, lekkere avondmaaltijd.

Ontdek deze en al onze andere lekkere soepen!

Unox Good Pasta Carbonara

Het leven kan soms druk zijn. Werk, sport, vrienden, familie, we rennen constant van hot naar her: Soms heb je dan snel een lekker, vullende snack nodig. Probeer Unox Good Pasta, klaar in een handomdraai. Het enige wat je hoeft te doen is water koken en die in de verpakking gieten. Unox Good Pasta: Lekker, snel, makkelijk en een gevarieerd aanbod van snack maaltijden om van te genieten thuis, op kantoor of gewoon voor even tussendoor! Eet smakelijk!

Geniet van deze lekkere, vullende snack!

Beter Leven keurmerk 1 ster - Zelfde als huidig

Wist je dat alle Unox vleesproducten zijn gemaakt van kwaliteitsvlees? Ze hebben allemaal tenminste een Beter Leven keurmerk ster 1!

Meer weten over wat Unox doet voor een beter toekomst?