Unox Extra Rijkgevuld soepen

Rijk aan groenten en vezels

Bij Unox zijn we gek op soep. Al sinds 1957 (!) maken we de favoriete soepen van Nederland. Speciaal voor liefhebbers van extra vulling maken we Unox Extra Rijkgevuld. Dit zijn stevige soepen, vol met groenten en peulvruchten, pasta, aardappelen of noedles, voor vezels en eiwitten. En die groenten en peulvruchten worden ook nog eens duurzaam geteeld. Al binnen 3 minuten zet je zo’n heerlijke soep op tafel. Ga er even voor zitten en geniet van de Unox Extra Rijkgevuld soepen!

Paprika Tomatensoep

Nieuw in de Extra Rijkgevuld range: Unox Paprika Tomatensoep, met maar liefst 408 gram groenten per zak. Zoals grofgesneden paprika en tomaten die, samen met kidneybonen en linzen, zorgen voor een heerlijke smaak van deze soep. Ook lekker als maaltijd!

Pompoen Rode Linzensoep

De herfst komt er weer aan, en wat past daar nou beter bij dan een heerlijke rijkgevulde Pompoen Rode Linzensoep? Gemaakt van pompoen, zoete aardappel, wortel en rode linzen. Daarbij geven de gember- en currykruiden deze zachte, lekkere soep nog eens extra smaak. Wist je dat plantaardige eiwitten extra belangrijk zijn als je vegetarisch bent of weinig kip en vlees eet? Dat betekent extra genieten van jouw warme kom soep.

Hollandse Erwtensoep

Kan je niet wachten tot de winter? Haal deze dan in huis met een rijkgevulde oer-Hollandse erwtensoep, met de enige échte Unox rookworst en katenspek van Beter Leven vlees, en lekker veel groenten en peulvruchten. Hier kan je dus lekker lang op door!

Tomaten Kidneybonensoep

Unox Tomaten Kidneybonen soep is gemaakt van de lekkerste tomaten en wortels met een mix van kidney- en cannellini bonen. Deze goedgevulde zoetige tomatensoep is veganistisch en gevuld met maar liefst 373 gram groenten en peulvruchten per zak. Daardoor is de soep rijk aan vezels en een bron van eiwitten, en ook nog eens heel erg lekker.