Robijn Klein & Krachtig

Herstelt kleuren en houdt ze langer stralend

Robijn Klein & Krachtig met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van je kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren.

Robijn Wasmiddel Klein & krachtig

Robijn Klein & Krachtig met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van je kleding, zodat je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum voorkomt dat je kleding vergrijst en houdt kleuren helder. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor gekleurde en bonte was en levert uitstekende resultaten, zelfs bij koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De formule bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten en de fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic. Zo draagt Robijn bij aan een duurzamere manier van wassen. Geniet van de vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur.

Robijn Wasverzachter

Robijn Wasverzachter maakt je was heerlijk zacht en langdurig fris. Het beschermt de vezels met een speciale laag, vermindert slijtage, behoudt pasvorm en kleuren, en maakt strijken makkelijker. Kijk op de achterkant van de fles hoeveel wasverzachter je precies nodig hebt voor je machine- of handwas. Schenk de wasverzachter vervolgens in de doseerlade van je wasmachine en dus niet direct op je wasgoed. Verdunnen is niet nodig. Combineer voor optimale resultaten met Robijn Wasmiddel. Zo zorgt Robijn ervoor dat je kleding langer als nieuw blijft en heerlijk ruikt. Geniet van stralende kleuren en geuren met Robijn, ontwikkeld met zorg voor de kleine dingen in het dagelijks leven.

Robijn Dry Wash

Robijn Dry Wash geeft kleding een frisse geur tussen wasbeurten in. Ideaal voor kleding die niet vies genoeg is om te wassen maar een opfrisser nodig heeft. De spray verwijdert nare geurtjes, ontkreukt, verzacht de stof en herstelt de vorm, zodat je kleding langer fris ruikt en aanvoelt als net gewassen.

Hoe te gebruiken: Leg de kleding plat op bed en spray (20 cm afstand). Wrijf glad met je handen om kreukels te verwijderen. Hang 5-10 minuten op en laat even opdrogen. Klaar om opnieuw te dragen! Vermijd spuiten op harde vloeren om gladheid te voorkomen.

Robijn Wasmiddeldoekjes

Robijn Classics Color Wasmiddeldoekjes houden kleuren en kleding lang mooi. De Robijn wasmiddeldoekjes hebben de heerlijke, vertrouwde Robijn geur en zijn speciaal ontwikkeld voor gekleurde en bonte was. Ze zijn handig in gebruik en flexibel te doseren doordat ze gescheurd kunnen worden. Ook lossen ze direct op na contact met water in je wasmachine, waardoor de actieve ingrediënten gelijk je vlekken aanpakken en je kleding optimaal reinigen. De doekjes bevatten kleurbeschermers. Zo geniet je langer van de stralende kleuren van je kleding. Ze zijn ook ideaal om mee te nemen op reis of vakantie. De doekjes zijn geschikt voor alle bonte en gekleurde was op tot 40 graden.

Wasinstructies: leg eerst het doekje in de trommel, het wasgoed er bovenop en start het wasprogramma. De doekjes zijn geschikt voor alle textielsoorten, behalve wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn.