Bij Calvé Pindakaas zetten we ons al 75 jaar in voor alle kinderen met grote (sport)dromen, wie is er niet groot mee geworden? Daarnaast zetten we ons elke dag in om de lekkerste pindakaas te zijn en te blijven! Bij Calvé geloven we in de kracht van goede voeding, vooral als het gaat om voeding voor het sporten. Een volkorenboterham met Calvé 100% pindakaas vormt goede brandstof voor jouw sportieve avonturen. 100% pindakaas staat bekend om zijn rijke bron van natuurlijke eiwitten en gezonde vetten, het is daarom echt een bron van bouwstoffen. Uit onze 600g 100% pindakaas haal je wel 40 boterhammen! Het is dus niet alleen lekker, maar ook nog voordelig. Helemaal klaar voor de sport met Calvé 100% pindakaas!

100% pindakaas naturel

Al sinds 1948 maken wij de enige echte pindakaas waar jong en oud gek op is. Daar komt een hoop vakmanschap bij kijken. Deze kennis en ervaring hebben we ook ingezet voor onze 100% pindakaas, de pure smaak van 100% pinda’s, en dat proef je meteen. We weten namelijk echt alles van pinda’s en selecteren alleen de beste. Het roosteren en malen van onze pinda’s gebeurt op een unieke manier om zo de lekkere Calvé pindakaassmaak te behouden. Deze nieuwe, unieke bereidingswijze zorgt ervoor dat onze 100% pindakaas smaakt zoals je van Calvé gewend bent! De nieuwe Calvé 100% pindakaas heeft nu een dunner olielaagje en is een stuk beter door te roeren. Proef het nu!

100% pindakaas grof gemalen

Heb je liever ook echte stukjes pinda in je pindakaas? Dan raden we deze 100% pindakaas met stukjes aan! Want ook voor deze grof gemalen variant zijn we aan de slag gegaan met de bereidingswijze. We hebben nu de perfecte branding en maling gevonden om de lekkerste 100% pindakaas met stukjes te maken. De nieuwe Calvé 100% pindakaas heeft nu een dunner olielaagje en is een stuk beter door te roeren. Proef het nu!

Pindakaas naturel

Calvé Pindakaas is de enige échte pindakaas; sinds 1948 smeuïg tot op de bodem. En dat proef je meteen! Wat veel mensen niet weten, is dat pindakaas een heel eenvoudig product is. Want in de welbekende pot met bruine dop zit niets anders dan heel veel pinda’s. Zo’n 585 per pot. En een unieke verhouding olie, vet en zout om de pindakaas extra smeuïg te maken. Nederlands favoriete pindakaas bevat eiwitten die bijdragen aan de groei van spieren en het geeft je de boost die je nodig hebt om de dag door te komen. Calvé pindakaas, wie is er niet groot mee geworden?

Pindakaas met stukjes

Calvé pindakaas met stukjes, de enige echte pindakaas met daarin grof gemalen pinda’s, daar kun je pas echt je tanden inzetten! Dankzij ons vakmanschap lukt het ons om de smeuïgste van Nederland te zijn. Je kunt met een gerust hart een lekkere boterham met pindakaas smeren voor je kids. Want pindakaas is een bron van bouwstoffen, het bevat onverzadigde vetten en eiwitten. Calvé pindakaas, wie is er niet groot mee geworden?