Surf & turf kerstmenu

Het beste van twee werelden

Waarom zou je kiezen tussen vlees en vis als het ook allebei kan? In ons surf & turf kerstmenu combineren we in elke gang het beste van twee werelden. Zo maak je iedereen blij! Wat dacht je van gegratineerde mosselen met krokant spek? Of biefstuk met garnalen en bieslookboter? De smaken van de verschillende gangen in dit kerstmenu zijn perfect op elkaar afgestemd. Bijzondere combinaties waar je indruk mee maakt.

Klik hier om het bijpassende menukaartje te downloaden!

Bijpassende wijnen

Hamrolletjes met krabmousse + Surf & turf-spiesjes met gremolata
SENSAS GRENACHE SYRAH
Rosé is de oplossing voor bij surf & turf. Deze wijn heeft namelijk frisheid en tegelijkertijd structuur.

Kerst – Surf2

Gegratineerde mosselen met krokant spek
J. MEYER PINOT BLANC
Mosselen met pinot blanc dat is in ieder seizoen een groot succes. Dus ook in de winter.

Kerst – Surf3

Biefstuk met garnalen en bieslookboter
HACIENDA MALBEC
Bij dit heerlijke hoofdgerecht schenk je een stoere malbec uit het Argentijnse Mendoza.

Kerst – Surf4

Crème karamel met rozemarijn en zeezout
SEA LORD TAWNY PORT
Schenk deze Sea Lord niet vanwege het zeezout, maar wel vanwege de karamel.

Kerst-voorgerechten

Van amuses tot soep

Meer starters
Kerst-hoofdgerechten

Hét pronkstuk van het kerstdiner

Meer inspiratie
Kerstnagerechten

Desserts voor een grande finale

Meer desserts
De grote kerstspecial

Recepten, inspiratie, video's, tips & meer!

Bekijk 'm hier