De Vernieuwde Sultana

De Vernieuwde Sultana

Nu nóg fruitiger

Sultana’s Originele FruitBiscuit nu nóg Fruitiger. Ondanks dat velen al dol waren op onze oude FruitBiscuits, zijn de nieuwe nu nóg lekkerder! Dat komt omdat we, naast rozijnen, nu ook stukjes fruit hebben toegevoegd. En dat proef je! De vernieuwde Sultana Fruitbiscuits; onze fruitigste FruitBiscuit ooit!

FruitBiscuit Bosvruchten

Het beste uit het bos, om van te genieten op elke andere plek. In de bus, op kantoor of lekker thuis. In het bos opeten kan natuurlijk ook, want deze FruitBiscuits passen in elke tas of jaszak. En omdat ze geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen bevatten, maar wel een bron van vezels zijn, zijn ze perfect voor tijdens je wandeling. Of vergadering. Of avondje relaxen.

FruitBiscuit Framboos

Zeiden jullie nou dat het tijd is voor een nieuwe smaak FruitBiscuit? Dan regelen wij dat! Sultana’s Originele FruitBiscuit is nu ook verkrijgbaar in de smaak framboos. Passend voor elk tussendoor moment en uiteraard per portie verpakt, dus handig voor onderweg!

Crunchers Kaas Ui

Het is weer zover. Je zit op school, op het werk of in de bus en je maag maakt geluiden die te vertalen zijn als: ‘geef mij als de bliksem iets hartigs.’ En met iets hartigs, bedoelt je maag dan ook echt een tussendoortje waar je even op vooruit kunt. Voilà, hier is Sultana Crunchers Kaas & Ui. Een combinatie die iedere namiddagdip verhelpt.

Knapperrs Kaneel

Theeleuten opgelet: geen kop is straks meer compleet zonder Knapperrs Kaneel. Deze biscuits met de verwarmende smaak van kaneel, zijn lekker om in je thee te dopen, soppen of hapje voor hapje, slokje voor slokje, op te eten. De Knapperrs zijn per drie verpakt. Zo heb je voor elke kop thee een biscuit. Drie biscuits per kop thee mag ook, wij vertellen niks door.