Kersttype: Slinger

Kersttype: Slinger

Kleine moeite, groot plezier

Jij vindt het leuk om van de feestdagen echt iets speciaals te maken. Maar dan ga je het liefst wel voor minimale inspanning met een maximaal effect. Met deze recepten hang je sowieso de slingers op, maar hoef je toch niet uren in de keuken te staan. Hét menu voor jouw perfecte kerst. Op deze pagina vind je alle recepten die goed bij jou passen!

Kerst inspiratie nodig?

Wanneer de classic kerstliedjes op de radio te horen zijn, begin jij langzaam in de feestelijke stemming te komen. Wanneer de sfeer fijn is en iedereen het naar zijn zin heeft aan de kersttafel, ben jij blij. Je maakt vaak je signature dish, een gerecht dat je vaker maakt. Dat valt altijd goed in de smaak en kan niet misgaan! Hier vind je kerstrecepten die bij jou passen.

Slinger tafelstyling

Je maakt graag een lekker kerstdiner klaar en ook de eettafel kleed je daarbij natuurlijk wat feestelijker aan dan gewoonlijk.

  • Een stijlvol kleed op tafel doet gelijk al heel veel voor de sfeer. Zorg er wel voor dat het tafelkleed mooi schoon en glad gestreken is.
  • Shop indien nodig wat extra servies in de kringloopwinkel. Dit kun je lekker mixen & matchen met wat je al in huis hebt. Zet bijvoorbeeld eens twee borden op elkaar en er ontstaat meteen een luxe dineruitstraling.
  • Ga voor een pronkstuk op tafel. Zoals een kerststuk met veel groen als stralend middelpunt!

Type: Kerstbal

Eindeloos kokkerellen? Niet jouw ding. Je houdt in het dagelijks leven al genoeg ballen in de lucht. Jij gaat dit jaar voor een echt stressloze kerst, op jouw manier. Jij gaat dit jaar voor kant-en-klaar met een beetje van jezelf. Bekijk in het Kerstbal menu welke recepten bij het Kerstbal type passen!

Bekijk het Kerstbal menu

Type: Piek

Jij houdt wel van een uitdaging in de keuken en je bent van plan een uitgebreid diner in elkaar te draaien. Jij piekt met kerst! Jij gaat dit jaar voor wat meer uitdagende recepten. Bekijk in het Piek menu welke recepten bij het Piek type passen!

Bekijk het Piek menu
Type: Kerstbal
Type: Kerstbal

24 tot 39 punten

Makkelijke recepten
Type: Piek
Type: Piek

56 tot 72 punten

Aan de slag!
Kerstdecoratie
Kerstdecoratie

Maak dit jaar eens zelf kerstversiering met onze tips

Aan de slag!
Kerstrecepten
Kerstrecepten

Doe inspiratie op en bekijk alle kerstrecepten

Alle inspiratie