Overige video's

Zwitserse rösti

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
17 g
Hoofdingrediënten Rode peper (410)

Bereiden

  1. Schaaf de aardappels in smalle reepjes of rasp ze grof.
  2. Dep de aardappels droog en meng de ui erdoor. Voeg de boter en rode peper toe. Breng op smaak met zout.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit een ovenvaste koekenpan. Schep het aardappelmengsel erin, druk het aan en bak circa 5 minuten. Keer de rösti om en bak nogmaals circa 5 minuten.
  4. Bestrooi de rösti met de kaas en zet circa 15 minuten in het midden van de oven.
  5. Roer de bieslook door de crème fraîche en serveer erbij.

Variatie

Neem gruyère of jongbelegen boerenkaas in plaats van emmentaler.

Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
17 g
Hoofdingrediënten Rode peper (410)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.