Overige video's

Zuurkoolpastei met kip en chorizo

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 640 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
41 g
24 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk de vellen filodeeg met gesmolten boter. Vet de springvorm in en leg de vellen kruislings op elkaar in de springvorm. Laat het deeg over de rand vallen.
  2. Druk het vocht uit de zuurkool. Meng de zuurkool met de kip, chorizo, bosui en crème fraîche gemengd met mosterd. Schep het mengsel op het filodeeg en vouw het overhangende deeg erover.
  3. Bestrijk de bovenkant van de pastei met gesmolten boter en bak 25-30 minuten in de oven tot de pastei goudbruin is. Lekker met gebakken krieltjes.

Bereidingstip

Strooi voor het bakken eens 2 eetlepels sesamzaad over de pastei.

Voedingswaarde p.p.
Energie 640 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
41 g
24 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.