Vla recepten

Vla recepten

Variëren met vanillevla

Op zoek naar lekkere recepten met vla? Na het eten een schaaltje vanillevla, zo simpel kan het zijn. Oud maar goud! Heerlijk als toetje en de ideale basis voor een groots dessert.

Vla bewaren

vla bewaren

Hoelang kun je vla bewaren? Vla is een zuivelproduct en hoort thuis in de koelkast. Geopende vla kun je 4 tot 6 dagen in de koelkast bewaren. Ruik en kijk altijd goed naar het product als je het niet vertrouwt. Gooi vla niet direct weg na het verlopen van de ten minste houdbaar tot datum. Kijk, ruik en proef een beetje om de kwaliteit te beoordelen. Zet het product na gebruik altijd snel terug in de koelkast.

Vla dessert

vla

Inspiratie nodig voor een feestelijk dessert? In eerste instantie denk je waarschijnlijk niet aan vla. Maar vla is een hele goede basis voor jouw toetje. Natuurlijk kun je het bij alleen vla houden – lekker voor doordeweeks – maar als je gasten over de vloer krijgt, wil je er misschien wat specialers van maken. Wat dacht je van kokosvla met hazelnoot praline? Of tartelettes met chocladevla? Simpel, maar een spektakel op tafel! Hiermee verras je je gasten pas echt. Eet smakelijk en succes!

Pannenkoekenfeest!
Pannenkoekenfeest!

Bij iedereen een succes

Bakken maar
Toetjesfeest
Toetjesfeest

Comfort food ten top

Meer verwentoetjes