Overige video's

Zomerse gratin met gehaktballetjes

Print

Bereiden

  1. Kneed het gehakt met de kruiden en het ei en voeg zo veel paneermeel toe als nodig is om een stevig gehaktmengsel te krijgen.
  2. Rol kleine balletjes en laat ze circa een halfuur in de koelkast opstijven.
  3. Zet de aardappelschijfjes op met de room, wat zout en peper, de knoflook en de oregano.
  4. Verwarm de oven voor op 175°C. Laat de aardappelschijfjes 2 minuten koken en stort ze in een ingevette ovenschaal.
  5. Verdeel de courgette- en tomatenplakjes om en om over de aardappel en leg de balletjes hierop. Bestrooi met geraspte kaas en bak in circa 30 minuten bruin en gaar.

Wijnadvies

Een echt roségerecht. Kies bijvoorbeeld voor eentje uit het zonnige Franse zuiden: Saint Saturnin, Monastier of Sensas.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.