Overige video's

Zomers vispotje met witte wijn en tomaat

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
3 g
Hoofdingrediënten Tomaat (213)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC.
  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui circa 5 minuten.
  3. Bak de knoflook 1 minuut mee en voeg de tomatenpuree en blokjes tomaat toe.
  4. Fruit mee tot de tomaten iets zachter zijn en blus af met de wijn.
  5. Laat circa 5 minuten zachtjes koken.
  6. Leg intussen de ovenfriet op de bakplaat en bak circa 20 minuten in het midden van de oven.
  7. Roer de bouillontablet door de saus en leg de stukken visfilet erin.
  8. Laat afgedekt circa 20 minuten garen.
  9. Voeg na circa 10 minuten de mosselen toe.
  10. Meng intussen de sla met de peterselie, uienringen en dressing.
  11. Neem de friet uit de oven en serveer met het vispotje en de salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
3 g
Hoofdingrediënten Tomaat (213)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.