Overige video's

Zomerminestrone

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
11 g

Bereiden

  1. Verhit een soeppan en bak hierin de pancetta.
  2. Voeg de knoflook toe en fruit deze even mee.
  3. Schep de soffritto (zie basisrecept soffritto) erdoor en verwarm 2-3 minuten.
  4. Giet de bouillon erbij en voeg de sperziebonen, courgette, venkel, tomaten, doperwten en pasta toe.
  5. Kook zachtjes circa 12 minuten.
  6. Schep de peterselie erdoor.
  7. Serveer de soep met het ciabattabrood en de Parmezaanse kaas.

Bereidingstip

Laat de pancetta weg en kies voor groentebouillon voor een vegetarische soep.

Vervang de pancetta door bacon of gerookte spekblokjes en vervang de pasta door rijst.

Neem eens tuinbonen in plaats van sperziebonen en peultjes in plaats van doperwten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.