Overige video's

Zomergroentegratin met gepofte aardappel

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Prik de schil van de aardappels in en zet ze in een cirkel in een magnetronschaal. Gaar de aardappels afgedekt 8-10 minuten in de magnetron op 800 Watt.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit 2 eetlepels olijfolie en roerbak hierin de paprikarepen en bosui circa 4 minuten.
  3. Kook intussen de peultjes en wortel beetgaar en giet af.
  4. Schep met de courgette en mais door het paprikamengsel en bak circa 2 minuten mee. Schakel de warmtebron uit.
  5. Schep de bladselderij en hüttenkäse door de groenten en breng op smaak met zout en peper.
  6. Schep de groenten in een ovenschaal en verdeel de mozzarella erover. Zet de schaal in de oven tot de kaas gesmolten is.
  7. Snijd de aardappels open en bestrooi met zout en peper. Besprenkel met olijfolie en serveer bij de gratin.

Variatie

De aardappels zijn ook lekker met knoflooksaus.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.