Overige video's

Zomerfruit-plaattaart met bosvruchtenijs
Zomerfruit-plaattaart met bosvruchtenijs
(7)

Zomerfruit-plaattaart met bosvruchtenijs

Een combinatie van een fruittaart en ijs: een zomerfruit-plaattaart met bosvruchtenijs. Maak eens een ander toetje en probeer dit recept uit. Succes gegarandeerd.
Categorie desserts, gebak
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 520 kcal
Koolhydraten 50 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
18 g
Vezels 4 g
Zout 1,8 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 185ºC. Rol het deeg als een lap uit op de bakplaat en druk de geperforeerde lijntjes iets dicht. Meng de roomkaas met de vanille-aroma, poedersuiker en citroenrasp.
  2. Bestrijk het deeg met de roomkaas tot circa 2 cm van de rand. Verdeel al het fruit erover. Bak de plaattaart in de oven in 15-20 minuten goudbruin. Snijd in stukken en serveer met een bol ijs.
Voedingswaarde p.p.
Energie 520 kcal
Koolhydraten 50 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
18 g
Vezels 4 g
Zout 1,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.