Overige video's

Zomercoupe met chocolade­room en amandel

4 gemiddeld nagerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Maak de vruchten schoon en maal er een vleugje peper overheen.
  2. Schep er voorzichtig sinaasappelsap, gemengd met honing, door.
  3. Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron. Roer af en toe.
  4. Klop de slagroom bijna stijf en spatel deze door de iets afgekoelde gesmolten chocolade.
  5. Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan goudbruin.
  6. Verdeel de vruchten over de coupes en schep de chocoladeroom erop. Strooi de amandelen erover.

Wijnadvies

Fris finishen verlangt Yellow Tail Moscato of Neirano Asti Spumante. Maar wie de nadruk wat meer op de chocoladeroom en amandel wil leggen, moet zeker de cream sherry van San Lucar of Gonzalez Tablar overwegen.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.