Overige video's

Zoetzuur van bloemkool

1 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Bloemkool (81)

Bereiden

  1. Blancheer de bloemkoolroosjes 2-3 minuten, giet ze af en houd apart.
  2. Verwarm de azijn met 200 ml water en de suiker tot de suiker is opgelost.
  3. Voeg de kurkuma (koenjit), steranijs, kaneel, kerrie, gember en de bloemkoolroosjes toe.
  4. Schep dit mengsel in schone potten met deksel en bewaar maximaal 3 weken in de koelkast. Lekker bij oosterse gerechten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Bloemkool (81)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Catharina 18-11-2019
ik maak het zonder gember is heel lekker