Overige video's

Zoetzure rode ui

1 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 130 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 3 g
Zout 0 g

Bereiden

  1. Doe de rode ui in de pot. Voeg de azijn, suiker, 1 theelepel zout, 200 ml warm water, de peperkorrels en jeneverbessen toe.
  2. Sluit de pot af en schud een paar keer rustig op en neer. Laat minimaal 4 uur in de koelkast staan, het liefst een hele nacht.
  3. Lekker in salades, op een burger of bij falafel.

Bereidingstip

Ongeopend blijft deze zoetzure rode ui circa drie maanden goed. Bewaar op een koele, donkere plaats waar het niet te vochtig is. Na opening kun je de ui nog een paar dagen bewaren in de koelkast.

Voedingswaarde p.p.
Energie 130 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 3 g
Zout 0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.