Overige video's

Zoetzure mie-roerbak met kip

Voedingswaarde p.p.
Energie 590 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
5 g
Print

Bereiden

  1. Meng de ingrediënten voor de marinade. Meng de kipreepjes erdoor en laat minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
  2. Blancheer de snijbonen 2 minuten in ruim water. Schep ze uit de pan in een vergiet en spoel koud.
  3. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking in het kookwater van de bonen. Giet af, spoel koud en laat goed uitlekken.
  4. Verhit de wokolie en roerbak hierin de kip circa 4 minuten.
  5. Voeg de paprika toe en bak circa 2 minuten mee.
  6. Voeg de snijbonen, knoflook en paksoi toe en roerbak nog circa 3 minuten.
  7. Breng op smaak met de woksaus en warm alles goed door.
  8. Rooster intussen de cashewnoten in een droge, hete koekenpan. Hak ze grof.
  9. Bestrooi de roerbak met de bosui en cashewnoten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 590 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Annienas 08-05-2020
Erg lekker! Makkelijk en snel klaar te maken. Uur marineren is niet persé noodzakelijk.