Overige video's

Zoete zomerlasagne

4 gemiddeld nagerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
11 g

Bereiden

  1. Klop voor de slagroomsaus de slagroom samen met de suiker lobbig.
  2. Meng de munt en de aardbei met de slagroom en zet de slagroomsaus in de koelkast.
  3. Verwijder het klokhuis van de appel en de peer met de appelboor.
  4. Snijd de appel in 8 dunne plakjes van een halve centimeter dik, doe hetzelfde met de peer maar dan in 4 plakjes.
  5. Snijd ook de aardbeien in plakjes. Druk met het drinkglas rondjes uit de plakjes cake.
  6. Bouw de zomerlasagne op. Begin met een plakje appel en leg een plakje aardbei op het gat in het midden.
  7. Strijk er vervolgens 1 eetlepel slagroomsaus overheen, leg er cake op en bouw de zomerlasagne verder op in willekeurige volgorde.
  8. Vergeet niet de lepel slagroomsaus op elk plakje fruit. Het ziet er mooi uit als er halverwege de lasagne een laagje frambozen of bosbessen zit zoals op de foto te zien is.
  9. Maak de zomerlasagne af door te eindigen met een laag frambozen of bosbessen met in het midden een plakje aardbei. Garneer met toefjes munt.

Variatie

Vervang de slagroomsaus door vruchtenyoghurt.

Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.