Overige video's

Zoete radijs-chips

1 eenvoudig snack, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
3 g
Vezels 3 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten Radijsjes (74) Honing (623)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 170ºC. Maak de radijsjes schoon en blancheer ze 1 minuut in kokend water met zout. Giet ze af en spoel koud water erover.
  2. Schaaf de radijsjes met een mandoline of snijd ze in zeer dunne plakjes. Meng de olijfolie met de honing, kaneelpoeder en een snuf peper.
  3. Schep dit mengsel door de radijsjes en verdeel ze over de bakplaat. Bak de radijsjes circa 15 minuten in het midden van de oven.
  4. Schep ze om, verlaag de oventemperatuur naar 100ºC en bak de radijsjes nog 15-17 minuten in de oven.
  5. Als de radijsjes een beetje gekrompen en knapperig zijn geworden dan zijn de chips klaar. Lekker met een dip van Griekse yoghurt met honing.
Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
3 g
Vezels 3 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten Radijsjes (74) Honing (623)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.