Overige video's

Zoete bladerdeeghapjes met frambozenroomkaas

8 gemiddeld hapje, desserts, gebak
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Snijd de plakjes bladerdeeg in 4 vierkanten (totaal 8). Duw de vierkantjes in een muffinvorm en bestrijk de randjes met losgeklopt eigeel.
  3. Snijd vierkantjes van bakpapier, leg deze in de muffinbakjes en vul met gedroogde bonen of rijst om blind te bakken. Bak de bladerdeegbakjes in de oven in circa 15 minuten goudbruin. Verwijder het bakpapier met de blindbakvulling, laat de bakjes afkoelen en neem ze uit de vorm.
  4. Meng in een keukenmachine de roomkaas met de frambozen (houd er 8 apart om te garneren) en vanillesuiker. Voeg eventueel wat extra poedersuiker toe naar smaak.
  5. Schep wat van de frambozenroomkaas in de bladerdeegbakjes, druk er 1 framboos bovenop en bestrooi met poedersuiker.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.