Overige video's

Zoete-aardappeltaartjes met rode ui en salie

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
6 g
Vezels 3 g
Zout 1,3 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC en vet de taartvormpjes in. Kook de aardappelblokjes 3 minuten.
  2. Giet ze af en spoel er koud water over. Laat goed uitlekken.
  3. Klop de eieren los met zout en peper. Schep de helft van de kaas, de gehakte salie, de zoete aardappel en uienringen erdoor.
  4. Bekleed de vormpjes met het deeg en verdeel het aardappelmengsel erover. Bestrooi met de rest van de kaas en leg een blaadje salie erop.
  5. Bak de taartjes in het midden van de oven in 20-22 minuten goudbruin en gaar. Lekker met een groene salade.

Bereidingstip

Vervang in dit recept de salie door tijm.

Neem harde geitenkaas in plaats van oude kaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
6 g
Vezels 3 g
Zout 1,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.