Overige video's

Zoete-aardappelkrokantjes met rozemarijn en zeezout

gemiddeld snack, bijgerecht, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Zoete aardappel (105)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Bekleed een bakplaat met bakpapier en bestrijk het papier met een kwastje olie.
  2. Schaaf de zoete aardappels in flinterdunne plakken. Dit gaat het snelste met een mandoline of kaasschaaf.
  3. Leg de plakken naast elkaar op de bakplaat en bestrijk ze met olie. Bestrooi met grof zeezout en gedroogde rozemarijn en rooster de krokantjes circa 20 minuten hoog in de oven.
  4. Serveer direct warm of laat afkoelen. Deze zoete aardappelkrokantjes zijn lekker als bijgerecht of snack met citroen- of chilimayonaise of met een dip van kwark met geraspte Parmezaanse kaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Zoete aardappel (105)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.