Overige video's

Zoete-aardappelburger met frisse yoghurtsaus

Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 80 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
9 g
Print

Bereiden

  1. Rasp de zoete aardappels grof.
  2. Meng met de eieren, bloem, sjalot, helft van de munt en komijn-, kerrie- en korianderpoeder.
  3. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Vorm er met vochtige handen 4 burgers van en leg ze circa 15 minuten in de diepvries.
  5. Verhit de olie en bak hierin de burgers op middelhoge stand in circa 15 minuten goudbruin.
  6. Meng intussen de yoghurt met de knoflook, olijfolie en overige munt en breng op smaak met een snuf zout.
  7. Serveer de burgers op een broodje met de sla, komkommer en yoghurtsaus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 80 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.