Overige video's

Zoete-aardappelburger met balsamico-ui en geitenkaas

4 gemiddeld hoofdgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 53 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
11 g
Vezels 5 g
Zout 1,5 g

Voorbereiden

Meng de zoete aardappel, knoflook, oregano en komijn in een keukenmachine. Roer de eieren, de helft van de geitenkaas en het paneermeel erdoor en breng op smaak met zout en peper. Maak er met vochtige handen 4 grote of 8 kleine burgers van en zet 1 uur afgedekt in de koelkast.

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie op middelhoge stand en bak hierin de burgers in 7-8 minuten rondom goudbruin en gaar. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin rode ui met de balsamicoazijn in 9-10 minuten zacht.
  2. Gril de hamburgerbroodjes op de snijkant. Beleg de broodjes met de rucola, de zoete-aardappelburgers, balsamico-uien en de rest van de geitenkaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 53 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
11 g
Vezels 5 g
Zout 1,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.