Overige video's

Zoete aardappel-currysoepje met pitabroodstengels

8 gemiddeld hapje, voorgerecht, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Kook de zoete aardappels en ui in de groentebouillon in circa 20 minuten gaar.
  2. Voeg de currypasta of kerriepoeder toe en pureer met een staafmixer tot een gladde soep. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Mix de zonnebloemolie met de komijnpoeder en een snufje zout. Snijd de pitabroodjes in repen en rol ze door de komijnolie. Bak ze knapperig in de oven.
  4. Serveer de soep in glaasjes met een schepje yoghurt, wat fijngehakte peterselie en de pitabroodstengels.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.