Overige video's

Zeevruchten in Italiaanse kruiden-roomsaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 82 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
9 g
Hoofdingrediënten Tagliatelle (60) Vleestomaat (79)

Bereiden

  1. Besprenkel de zeevruchten met citroensap en laat dit even intrekken. Dep ze daarna droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper.
  2. Kook de tagliatelle beetgaar gedurende 6 minuten.
  3. Verhit de olie in een wok en voeg de zeevruchten toe. Bak de vis al omscheppend 2 minuten.
  4. Voeg de tomatenblokjes, de sjalotjes, knoflook, Italiaanse kruiden en zout naar smaak toe en roerbak 2-3 minuten.
  5. Schep de kookroom of crème fraîche erbij en verwarm nog even zonder te koken.

Variatie

Vervang de zeevruchten eens door blacktiger garnalen en roerbak ze met preiringetjes en tijm.

Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 82 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
9 g
Hoofdingrediënten Tagliatelle (60) Vleestomaat (79)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.