Overige video's

Zalmvlinders met honing-mosterdsaus

16 eenvoudig hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Gerookte zalm (114)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar en prik ze hier en daar in met een vork. Leg de gerookte zalm erop.
  3. Rol van twee kanten de zijkanten van het deeg met de zalm naar elkaar toe tot op de helft. Zet circa 30 minuten in de diepvries.
  4. Snijd de rollen in plakken en leg ze op de bakplaat. Bestrijk met de dressing.
  5. Bak de vlinders in het midden van de oven in 12 minuten goudbruin.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Gerookte zalm (114)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.