Overige video's

Zalmtaartje met koriander en mosterd

4 gemiddeld lunch, klein gerecht, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Pocheer de zalmfilet 5-7 minuten in de hete visbouillon. Laat goed uitlekken, dep droog en verdeel in kleine stukjes.
  2. Snijd het deeg in 8 vierkanten. Bestrijk de vierkantjes aan beide kanten met boter en leg ze diagonaal gestapeld in 4 holtes van de muffinvorm of in de taartvormpjes. Bak de deegbodems in circa 12 minuten lichtbruin en krokant in het midden van de oven.
  3. Meng de gerookte zalm en gepocheerde zalmfilet met de ui, olie, mosterd en de helft van de koriander.
  4. Wip de taartbodempjes uit de vormpjes, verdeel het zalmmengsel erover en garneer met de overige koriander.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.