Overige video's

Zalmtaart met tomaatjes en dille

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 535 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
13 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de taartvorm in en bestuif hem met bloem. Bekleed met 8 plakjes deeg en snijd de randen netjes bij tot net boven de rand van de vorm.
  2. Schep de zalm, tomaatjes en dille door elkaar en breng op smaak zout en peper. Verdeel de vulling over de deegbodem.
  3. Klop twee eieren los met de room en breng op smaak met zout en peper. Giet dit over de vulling en schud een beetje zodat de room zich goed verspreidt.
  4. Steek uit de rest van het deeg kleine rondjes en duw deze bovenop de rand dakspansgewijs vast. Klop het laatste ei los en bestrijk de deegrondjes er.
  5. Bak de taart laag in de oven in 25-30 minuten gaar en goudbruin. Laat de taart even rusten voordat je hem aansnijdt.
Voedingswaarde p.p.
Energie 535 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
13 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.