Overige video's

Zalmsalade met sinaasappel en radijs

4 eenvoudig lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 285 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
4 g
Vezels 2 g
Zout 0,6 g

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de zalm in circa 8 minuten goudbruin en gaar. Meng de ui met de radijs, kappertjes, veldsla en rucola.
  2. Klop de yoghurt los met de citroenrasp, -sap en de rest van de olie. Breng deze dressing op smaak met zout en veel peper.
  3. Verdeel de salade over borden en besprenkel zigzaggend met de dressing. Trek de zalmfilets in stukjes uit elkaar en verdeel over de salade. Leg de sinaasappelpartjes ertussen.

Wijnadvies

Drink bij deze zalmsalade Italiaans wit met pit: Mastio della Loggia Soave.

Voedingswaarde p.p.
Energie 285 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
4 g
Vezels 2 g
Zout 0,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.