Overige video's

Zalmrillettes

1 gemiddeld brunch, lunch, klein gerecht, hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Breng de visbouillon aan de kook. Pocheer hierin tegen de kook aan de zalmfilet circa 5 minuten tot de zalm stevig aanvoelt.
  2. Laat de zalm uitlekken en afkoelen. Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes. Trek de gepocheerde zalm met 2 vorken uit elkaar.
  3. Verhit de boter en fruit hierin de sjalotjes. Giet de witte wijn en de slagroom erbij en laat tot de helft inkoken.
  4. Voeg beide zalmsoorten en de gehakte bieslook toe. Zet deze zalmrillettes een nacht in de koelkast. Lekker met geroosterd brood.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.