Overige video's

Zalmquiche met ricotta en tuinkruiden

Verwen jezelf met deze zalmquiche met ricotta, tuinkruiden en spinazie. Heb je een restje quiche over? Bewaar hem dan voor de volgende dag als lunch! Bekijk het recept voor deze lekkere quiche hier.
Voedingswaarde p.p.
Energie 900 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
54 g
30 g
Vezels 6 g
Zout 2,2 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verhit de olijfolie in een koekenpan en laat de spinazie erin slinken.
  2. Meng de eieren met de ricotta en breng op smaak met zout en peper. Roer de spinazie, bieslook, peterselie, knoflook, citroenrasp, -sap en twee derde van de zalm erdoor.
  3. Bekleed de ingevette quichevorm met het deeg. Schenk de vulling op de bodem en bestrooi met de overige zalm. Bak de quiche in de oven in 40-45 minuten gaar en goudbruin.

Bereidingstip

Gebruik voor dit recept het basisrecept voor quichedeeg (klik hier voor het recept).

Voedingswaarde p.p.
Energie 900 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
54 g
30 g
Vezels 6 g
Zout 2,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.