Overige video's

Zalmquiche met dille

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
18 g

Bereiden

  1. Vet de quichevorm in en verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Meng in een kom de eieren en crème fraîche en breng op smaak met zout en peper. Roer de zalm, prei en dille erdoor.
  3. Bekleed de quichevorm met het deeg en druk de plakken goed tegen elkaar.
  4. Schenk de vulling in de quiche en bak de quiche in circa 45 minuten goudbruin en gaar in de oven.
  5. Maak intussen de salade. Meng het citroensap met de olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  6. Verdeel de veldsla over een schaal, leg de paprika erbij en schenk er wat van de citroendressing over.
  7. Serveer de salade met de quiche.

Bereidingstip

Als je dressing overhoudt: deze is in een afgesloten potje in de koelkast ongeveer een week houdbaar.

Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
18 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.