Overige video's

Zalmpakketjes

4 gemiddeld brunch, klein gerecht, hapje, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de eieren hard. Laat ze afkoelen en pel ze.
  2. Laat de vellen filodeeg ontdooien. Leg er 4 naast elkaar en bestrijk ze met gesmolten boter. Leg hierop weer een vel deeg en bestrijk deze ook met boter. Snijd de laatste 2 vellen doormidden en verdeel deze over de 4 porties.
  3. Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de zalmfilet in 4 gelijke stukken en dep ze goed droog. Bestrooi met zout en peper.
  4. Leg de stukken zalm in het midden van de vellen. Leg op elk stuk vis een takje dille en leg hierop 1/2 ei met de bolle kant omhoog. Vouw het deeg om de vis heen en leg de pakketjes op de bakplaat. Bestrijk ze met boter en bestrooi met wat zout.
  5. Bak de zalmpakketjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.