Overige video's

Zalmpakketje met geroosterde tomaten

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 1125 kcal
Koolhydraten 90 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
66 g
11 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Dep de vis droog, sprenkel er citroensap over en bestrooi met paprikapoeder, zout en peper.
  2. Spreid 4 filodeegvellen uit en bestrijk deze met olijfolie. Leg de andere deegvellen erop.
  3. Verdeel de paprika over het midden van het deeg en leg de zalmfilet erop.
  4. Leg de bosui, de citroenplakken en de tijm op de vis. Vouw het deeg rond de vis omhoog en vouw dicht tot pakketjes.
  5. Leg deze op de bakplaat en bestrijk ze met olijfolie.
  6. Leg de tomaten, ingekruist, bestrooid met zout en peper, en besprenkeld met olijfolie ernaast en zet vis en tomaten 20-25 minuten in de oven tot de vispakketjes goudbruin zijn.
  7. Kook intussen de tagliatelle. Serveer de vis met de tomaat en tagliatelle.

Variatie

Vervang zalmfilet door kabeljauw, tilapiafilet of pangasius.

Voedingswaarde p.p.
Energie 1125 kcal
Koolhydraten 90 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
66 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.