Overige video's

Zalmfilet met spinazie en couscous

Spinazie met zalm is een gouden combinatie. Serveer dit gerecht met couscous en je hebt binnen een handomdraai een eenvoudige, lekkere en gezonde maaltijd op tafel gezet. Eet smakelijk!
Voedingswaarde p.p.
Energie 965 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 50 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
8 g
Vezels 10 g
Zout 3,1 g
Print

Bereiden

  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking met kokend water en het bouillonblokje.
  2. Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de vis met de tomaatjes eromheen in een ovenschaal. Bestrooi met de rozemarijn, knoflook, zout en peper. Bedruppel met de olie en bak de vis in de oven in circa 15 minuten gaar.
  3. Schep intussen de warme couscous in een schaal om met de spinazie en pijnboompitten. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de geroosterde zalm en tomaatjes en giet het vocht uit de ovenschaal erover.
Voedingswaarde p.p.
Energie 965 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 50 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
8 g
Vezels 10 g
Zout 3,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.