Overige video's

Zalmfilet met groentetagliatelle en citroensaus

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Besprenkel de zalmfilet met 2 eetlepels citroensap en bestrooi met de Italiaanse kruiden, zout en peper.
  2. Verwarm de oven voor op 180ºC. Verdeel de wortel- en courgettelinten over de bodem van de ovenschaal.
  3. Leg de zalmfilet erop. Dek de ovenschaal af en gaar het gerecht 16-18 minuten in het midden van de oven.
  4. Verwarm intussen voor de saus de kookroom en citroenrasp op een lage stand. Voeg de rest van het citroensap toe en roer goed. Klop de boter in blokjes erdoor. Roer de dille erdoor. Serveer de saus op de zalm met de groentetagliatelle.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.