Overige video's

Zalmdip met gebakken kappertjes en grissini
Zalmdip met gebakken kappertjes en grissini
(0)

Zalmdip met gebakken kappertjes en grissini

Categorie hapje
Personen 6 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 310 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
7 g
Vezels 1 g
Zout 2,7 g
Hoofdingrediënten

Voorbereiden

Meng de kwark met 1 theelepel zout en laat de kwark vervolgens 2 uur uitlekken in een schone theedoek of kaasdoek.

Bereiden

  1. Meng de uitgelekte kwark met de zalm, citroenrasp, -sap, augurk en peterselie.
  2. Verhit de olie en bak hierin de kappertjes in circa 5 minuten krokant.
  3. Roer de kappertjes door de zalmdip en serveer met de soepstengels.

Wijnadvies

Zalm en Sensas Chardonnay: allebei vol van smaak met een klein vetje.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Voedingswaarde p.p.
Energie 310 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
7 g
Vezels 1 g
Zout 2,7 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.