Overige video's

Zalmdip met gebakken kappertjes en grissini

6 gemiddeld hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 310 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
7 g
Vezels 1 g
Zout 2,7 g
Hoofdingrediënten Gerookte zalm (118)

Voorbereiden

Meng de kwark met 1 theelepel zout en laat de kwark vervolgens 2 uur uitlekken in een schone theedoek of kaasdoek.

Bereiden

  1. Meng de uitgelekte kwark met de zalm, citroenrasp, -sap, augurk en peterselie.
  2. Verhit de olie en bak hierin de kappertjes in circa 5 minuten krokant.
  3. Roer de kappertjes door de zalmdip en serveer met de soepstengels.

Wijnadvies

Zalm en Sensas Chardonnay: allebei vol van smaak met een klein vetje.

Voedingswaarde p.p.
Energie 310 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
7 g
Vezels 1 g
Zout 2,7 g
Hoofdingrediënten Gerookte zalm (118)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.