Overige video's

Zalmbroodjes met groene asperges

12 gemiddeld klein gerecht, hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd aan de onderkant van de asperges een klein stukje af. Kook de asperges in 5-7 minuten beetgaar. Neem ze uit de pan en laat ze afkoelen.
  2. Bestrijk de deeglapjes met circa 100 gram kruidenroomkaas en beleg ze met plakjes gerookte zalm. Maal er peper over.
  3. Snijd de asperges kleiner en verdeel ze over de zalm. Vouw het deeg dubbel, plak de randen goed dicht met water of geklutst ei en bestrijk de bovenkanten met ei.
  4. Bak de broodjes op een ingevette bakplaat in circa 15 minuten goudbruin en gaar.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.