Overige video's

Zalmballetjes met sesamdip

4 gemiddeld hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Meng de zalm met de sjalot, gember, koriander, oestersaus, 2 eetlepels bloem, zout en peper tot een dikke massa.
  2. Zet 3 diepe borden naast elkaar. Kluts de eieren in 1 bord, schep in het tweede bord 6 eetlepels bloem en strooi het paneermeel in het derde bord.
  3. Verhit de frituurolie tot 180ºC. Rol balletjes van het vismengsel en haal ze door de bloem, ei en paneermeel.
  4. Frituur de zalmballetjes in de olie goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier. Meng voor de sesamdip de mayonaise met de sesamolie en de sojasaus. Serveer de balletjes met de dip.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.