Overige video's

Zalmamuse met sesam en soja

Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Rooster het sesamzaad in een droge hete koekenpan goudbruin.
  2. Meng gember, de helft van de bosui, de soja en de sherry door de zalm.
  3. Scheur de sla iets kleiner. Leg een beetje sla in de schaaltjes.
  4. Verdeel daarover de zalm. Strooi er sesamzaad en bosui over.

Wijnadvies

Vanwege het wat Oriëntaalse karakter is Nieuw-Zeelandse Sauvignon Blanc van Sea Breeze erg aan te bevelen. Maar Chardonnay van Gamma of Danie de Wet zeggen ook ‘ja' tegen deze amuse met sesam en soja.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.