Overige video's

Zalm uit de oven met bietjes en linzen

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 315 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
2 g
Vezels 6 g
Zout 0,6 g
Hoofdingrediënten Zalmfilet (160) Linzen (32)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Meng de bietjes met de olijfolie en knoflook. Leg de bietjes en de zalmfilets op een bakplaat en rooster 15 minuten in de oven. Schep tussendoor een keer om.
  3. Meng intussen de linzen met de ui, peterselie en 2 eetlepels balsamicoazijn. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Verdeel de linzen over 4 borden, leg de bietjes op de linzen en leg vervolgens de zalm erop. Bedruppel met de rest van de balsamico.
Voedingswaarde p.p.
Energie 315 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
2 g
Vezels 6 g
Zout 0,6 g
Hoofdingrediënten Zalmfilet (160) Linzen (32)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.