Overige video's

Zalm teppanyaki met sugarsnaps

Zalm van de grillplaat of barbecue smaakt zo lekker! Serveer de zalm met sugarsnaps en rijst. Een lekker recept voor doordeweeks!
Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
4 g
Vezels 2 g
Zout 1,4 g
Hoofdingrediënten
Print

Voorbereiden

Steek de barbecue aan.

Bereiden

  1. Klop de sojasaus, rijstazijn en sesamolie door elkaar in een grote kom. Schep de zalm erdoor en laat staan tot gebruik.
  2. Zet een gietijzeren wok of barbecue bakplaat op de barbecue en laat goed heet worden. Bestrijk met olie en roerbak de zalm 1 minuut met behulp van 2 spatels. Voeg de knoflook en sugarsnaps toe en roerbak nog 1 minuut.
  3. Schep op borden en bestrooi met de bosui. Lekker met rijst.
Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
4 g
Vezels 2 g
Zout 1,4 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.